Rumer Willisiä kiusattiin: ”En uskaltanut kertoa vanhemmilleni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär Rumer Willis on kertonut, että hän ei ole ollut aina kovin varma omasta vartalostaan tai ulkonäöstään. Rumer avautui Glamour-lehdelle siitä, miten hän salasi vanhemmiltaan sen, että häntä on kiusattu.

26-vuotias Rumer kertoi, että häntä arvostellaan jatkuvasti ja vertaillaan muihin. Nainen paljasti, että häntä on kiusattu paljon hänen vartalonsa vuoksi, mikä sai hänet nuorempana tuntemaan itsensä todella epävarmaksi. Rumer ei uskaltanut kertoa asiasta vanhemmilleen, koska se tuntui liian pahalta.

Demi on kuitenkin antanut Rumerille hienon neuvon tietämättään, että tytärtä on kiusattu. Demi on kertonut Rumerille, että aina tulee olemaan joku, joka on fyysisesti paremmassa kunnossa, parempi laulaja tai millä muulla tahansa tavalla parempi.

Itseään ei kuitenkaan kannata itse vertailla muihin, koska se johtaa todella onnettomaan elämään. Rumer kertoo oppineensa vasta viime aikoina noudattamaan äitinsä antamaa neuvoa.