StaraTV: Muumimaailmassa uudistuksia – tältä näyttää nyt!

Matkailu StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Naantalissa sijaitseva Muumimaailma on lukeutunut jo vuodesta 1993 saakka lapsiperheiden suosituimpiin lomakohteisiin Suomessa, ja vuosittain Muumimaailma uusiutuu yhä edelleen. Stara käväisi tänään katsomassa mitä uutta muumien ystäville on tarjolla tänä kesänä.

Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara

Toimitusjohtaja Tomi Lohikoski kertoi haastattelussa, että tälle kesälle rakennettiin kokonaan uusi Muumipeikon talo. Aivan Muumitalon vieressä sijaitseva rakennus on – kuten kuvitella saattaa – rakennettu hieman muita rakennuksia vapaammalla kädellä.

Remontointi- ja rakentamisteemaa on tänä vuonna noudatettu Muumimaailmassa laajemminkin, sillä myös maailmankuulu sininen Muumitalo on saanut hienoisen faceliftin ja jopa teemapuiston esityksillä rakentaminen on kantava teema.

Muumimaailma Tomi Lohikoski, Kuva: Stara
Muumimaailma Tomi Lohikoski, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara
Muumimaailma, Kuva: Stara