Demi Moore ja tyttäret bikineissä – mikä ihmeen ikäero?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan Hollywood-tähti Demi Moore on uransa aikana ollut naimisissa Bruce Willisin ja itseään 15 vuotta nuoremman Ashton Kutcherin kanssa. Näyttelijättärellä ja Bruce Willisilla on kolme yhteistä lasta, Rumer, Tallulah ja Scout -nimiset tyttäret.

Kuva, jonka tallulah (@buuski) julkaisi

Nyt 52-vuotias tähti on siirtynyt bikinikauteen yhteiskuvassa tyttäriensä kanssa. Aurinkoisessa otoksessa Demi Moore poseeraa uima-altaan äärellä 23-vuotiaan Scout Willisin ja 21-vuotiaan Tallullah Willisin kanssa. Tallullah jakoi otoksen Instagram-tilillään.

Demi Moore erosi Ashton Kutcherista vuonna 2013. Sen jälkeen hänet on yhdistetty muun muassa muusikko Sean Fridayhin ja näyttelijä Orlando Bloomiin. Tähti muistetaan parhaiten elokuvista, kuten Ghost – Näkymätön rakkaus, Kunnian miehiä ja Sotilas Jane.