Uskomaton stuntti – hurjapäät lensivät vierekkäin lentokonehalliin 298 km/h

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Steve Jones ja Paul Bonhomme ovat taitolentäjiä, joiden huikeita stuntteja ollaan päästy seuraamaan jo vuodesta 1994 lähtien. Tuoreella videolla kaksikko suorittaa hurjan stuntin, johon vain harvat ja kokeneet lentäjät pystyvät.

Red Bullin videolla kaksikko on astunut pienlentokoneiden sisään lentääkseen vierekkäin lentokonehallin sisällä. Gizmodo-sivuston mukaan koneiden vauhti lähenteli suorituksen aikana 300 kilometrin tuntinopeutta. Uskomaton suoritus nähdään näyttävällä videolla asiaankuuluvasti hidastetun kuvan voimin ja monesta eri kulmasta kuvattuna.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat