Järkyttävät kuvat Kiinan koiranlihafestareilta

Ohhoh! · Stara.fi

Viime päivinä länsimaissa on paheksuttu laajasti Kiinassa Yulinin kaupungissa järjestettävää ruokatapahtumaa, jossa syödään tuhansia koiria. Tämä niin sanottu koiranlihafestari on saanut myös lukuisat julkkistähdet kritisoimaan avoimesti Kiinaa.

Länsimaiden kritiikki ja hätähuudot koirien pelastamiseksi ovat kaikuneet Kiinassa kuuroille korville, sillä festivaali on parhaillaan jo käynnissä. Koiraihmiset ovat nyt järkyttyneet tapahtumassa sunnuntaina ikuistetuista valokuvista, jotka leviävät parhaillaan verkossa.

Koirien lisäksi mysö tuhannet kissat kokevat tapahtumassa saman traagisen kohtalon ja päätyvät ihmisten ruokalautasille. Verkossa on esitetty runsaasti vaatimuksia, joiden mukaan ihmisten tulisi jatkossa boikotoida Kiinaa ja kiinalaisia tuotteita koiranlihan syömisen johdosta. Nettiadressin tapahtuman kieltämiseksi on allekirjoittanut jo yli puoli miljoonaa ihmistä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash