Kamelinvarvas jalkovälissä historiaan – uutuus estää nolon näyn

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Suurin ja todella nolostuttava tyylivirhe naisilla on se, että ohutta kangasta olevat leggingsinomaiset housut nousevat niin ylös haaroista, että ne menevät häpyhuulten väliin ja paljastavat ”kamelinvarpaan”. Kamelinvarvas saa usein alkunsa jo pikkuhousuista, jotka on ommeltu niin, että niiden haarakappaleessa on keskellä sauma.

Nyt Mashable-sivusto uutisoi Seamless Thread -alusvaatemerkin tekemästä uudesta mallistosta, joka tulee naisten apuun. Camel No -pikkuhousulinja on suunniteltu estämään juuri tämän kamelinvarvasefektin, eikä alushousujen haarakappaleessa ole saumaa ollenkaan.

Taatakseen varman lopputuloksen Seamless Threadin Camel No -pikkuhousuihin on laitettu vielä huomaamaton kovike haarakappaleeseen, joka pitää alushousut suorana. Kireistäkään farkkuleggingseistä huolimatta pikkuhousujen haarakappale ei anna housujen sauman nousta liian ylös.

Say NO to toe, and cheers to the freakin' weekend pre-order your CAMEL NO® undies today! www.seamlessthread.com 󾔵

Posted by Seamless Thread on Thursday, June 4, 2015

@sashaleepallagi in our low-rise cheeky bikini in lilac, the seamless edge sits perfectly on her two tight cheeks…

Posted by Seamless Thread on Wednesday, June 10, 2015