P. Diddy pahoinpiteli poikansa valmentajan kahvakuulalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri P. Diddy nousi taannoin otsikoihin pahoinpideltyään kollegansa Draken hiphop-artistina tunnetun DJ Khaledin syntymäpäiväjuhlilla Miamissa. Diddy iski Draken sairaalakuntoon, kun tämän olkapää meni sijoiltaan. Nyt Diddy on pidätetty epäiltynä toisesta pahoinpitelystä.

Puff Daddy -nimelläkin tunnettu Sean Combs pidätettiin eilen epäiltynä Justin-poikansa jalkapallojoukkueen valmentajan pahoinpitelystä. Viranomaiset saivat tiedon, jonka mukaan räppäri oli hakannut valmentajan kahvakuulalla UCLA-yliopiston kampusalueella. TMZ kertoi, että tämäkin pahoinpitely olisi saanut alkunsa sanaharkasta, jossa valmentaja nolasi Diddyn joukkueen nähden.

– En välitä, jos isäsi on täällä. Tämä on UCLA. Kohtelen sinua aivan samalla tavalla kuin kaikkia muitakin, valmentaja Sal Alosi huusi räppärin Justin-pojalle ennen kuin isä pahoinpiteli valmentajan tämän toimistossa.

Splash
Splash
Splash
Splash