Hedelmäpeli koukutti – mies ulosti pelikoneen viereen ja jatkoi pelaamista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanha sanonta ”hätä ei lue lakia” sopii moniin tilanteisiin. Mikäli kyseessä on kuitenkin tarve päästä tyhjentämään rakkoa tai suolistoaan, kannattaa huomioon ottaa muutkin ihmiset ennen tarpeiden tekemistä julkiselle paikalle.

Youtuben Daily Picks -kanavan tuoreella videolla nähdään ällöttävä tilanne, jonka valvontakamera tallensi julkisessa pelihallissa. Videolla mies on pelaamassa hedelmäpeliä, kun kova hätä yllättää hänet. Vessaan meneminen ei jostain syystä näytä olevan mieluinen vaihtoehto.

Mies menee hedelmäpeliä vastapäätä olevaan nurkkaan, laskee housunsa, ja tekee tarpeensa lattialle. Hän jättää myös pienemmän yllätyksen pelikoneen viereen. Operaationsa jälkeen mies jatkaa pelaamista, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.