Näin ihmiset tappavat aikaa – salatut ajatusleikit yllättävät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisillä voi olla omia omituisia tapoja, joita he eivät kerro muille ja joita he harjoittavat vain kun kukaan ei näe. Tietyt ajatusleikit tai eleet alkavat tulla itsestään, kun ihminen tylsistyy.

Verkkovideolla kyseltiin muutamilta ihmisiltä, mitä omituisia tapoja heillä oli ja huomasi, että niistä löytyi samankaltaisuuksia keskenään. Kuvatut ihmiset pitivät omia tapojaan niin omituisina, että eivät ole halunneet jakaa niitä aiemmin muiden kanssa.

BuzzFeed-sivusto arveli, että ajatusleikeistä löytyy samankaltaisuuksia, ja oli oikeassa. Ajatusleikeistä ja tavoista löytyi joko paljon samoja piirteitä tai ne olivat lähes identtiset keskenään.

Ihmiset yllättyivät kuullessaan, että vieras ihminen teki samalla tavalla. Kahdella henkilöllä oli samantyylinen ajatusleikki, jossa he pinosivat ihmisiä tai eläimiä päällekäin mielessään ja koittivat miettiä, kuinka monta huoneeseen mahtuu. Kolmella tytöllä oli sama tyyli kirjoittaa sormellaan ilmaan tai käteensä sen, mitä juuri kuuli, sanoi tai ajatteli.