Pesukarhu toikkaroi ympäripäissään olutvarastossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Brooklynissa sijaitsevassa oluen tukkumyyjän varastossa videoitiin taannoin yllättävä tilanne. Työntekijät kohtasivat pienen murtovarkaan, joka oli innostunut nauttimaan hieman liikaa varastosta löytynyttä ilmaista olutta.

Youtubeen päätyneellä videolla varaston työntekijät törmäävät varastoon livahtaneeseen pesukarhuun. Kaikesta päätellen eläin on ollut varsin janoinen, sillä miesten saapuessa paikalle se vaikuttaa olevan umpihumalassa. Eläinparka yrittää nuolla vielä lattialle valunutta olutta, mutta sen motoriset taidot ovat jo pahasti heikentyneet väkijuoman vaikutuksesta.

– Tämä pesukarhu on kännissä!, yksi työntekijöistä toteaa.

– Sinulla on ongelma. Tämä on interventio, toinen miehistä kertoo humalaiselle pesukarhulle.