5 neuvoa treffeille – baarimikko paljasti tärkeimmät seikat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baarityöntekijät näkevät treffeillä olevia henkilöitä jatkuvasti ja oppivat ammattinsa lomassa melko hyviksi ihmistuntijoiksi. Bustle on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa baarimikot antavat viisi parasta vinkkiään treffeille.

1. Tilaa juuri oikea juoma

Pysy kaukana Long Island Iced Tea -drinkistä. Sen tilaaminen saa sinut näyttämään opiskelijalta, joka ei tiedä drinkeistä mitään ja haluaa vain tulla humalaan. Juoma on pelkkää sokeria ja siinä on viittä eri alkoholia.

2. Keksi strategia poistumiseen

Huonoilta sokkotreffeiltä pääsee helpoiten lähtemään sanomalla, että menee vessaan ja livahtaakin suoraan ovesta ulos. Tämä ei ole mukava tai kohtelias keino treffikumppania ajatellen, mutta helpoin pakenijalle.

3. Kaikkien ei tarvitse tietää, että olette sokkotreffeillä

Tinderin kautta tavanneet ihmiset on helppo tunnistaa. He selaavat puhelimestaan treffikumppaninsa kuvia samalla, kun yrittävät tunnistaa henkilön ravintolasta. Tätä seuraa yleensä vaivaannuttava tervehtiminen, mikä saa kaikki muut tilanteen huomanneet seuraamaan mielenkiinnolla parien iltaa.

4. Peitä jälkesi

Älä tuo aina kaikkia Tinder-yhteensopivia deittejäsi samaan ravintolaan. Alat saamaan muilta kanta-asiakkailta ja baarityöntekijöiltä katseita, jotka paljastavat sinut nykyiselle treffikumppanillesi.

5. Ole oma itsesi

Kun näytät itsevarmalta ja innostuneelta elämään ylipäätään, kiinnität aivan varmasti jonkun huomion ja näytät sellaiselta ihmiseltä, johon muutkin haluaisivat tutustua.