Alessandra Ambrosio telmi vedessä kuin Bond-tyttö

Viihdeuutiset · Annika Kela

Panamassa lomaillut huippumalli Alessandra Ambrosio on päivittänyt Instagramiinsa hehkeitä kuvia lomaltaan. Tähden ystävä on onnistunut ikuistamaan Ambrosion kuvaan, jossa hän kävelee ystävättärensä kanssa kohti rantaa kuin kaksi Bond-tyttöä.

Kaunotar on viettänyt aurinkoista hellepäivää kirkkaassa vedessä snorklaten. Panamassa vieraileminen ei sisältänyt pelkkää lomaa, sillä Alessandra oli saanut kutsun glamourikkaaseen kutsuvierastilaisuuteen.

Daily Mail -lehden mukaan Ambrosio otti osaa Michael Kors- illallistapahtumaan. Mallina työskentelemisen lisäksi Alessandran on huhuttu kokeilevan siipiään näyttelemisen parissa. Kaunotar esiintyi hiljattain brasilialaisessa saippuaoopperassa Verdades Secretas ja Ambrosio tullaan näkemään myös Teenage Mutant Ninja Turltes -elokuvassa pienessä sivuroolissa.

Bond Girls #Panama

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi

Gone snorkeling … #Panama #KorsPanama #foreveronvacation

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi

Loving my @MichaelKors look for tonight’s event! #KorsPanama

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi