Taikuria yllytettiin pubissa – teki käsittämättömän korttitempun!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taikuri Dave Duggan oli kavereidensa kanssa viettämässä iltaa paikallisessa pubissa. Duggan oli tunnettu kaveripiirissään erityisesti hauskoista korttitempuistaan ja tälläkin kertaa ystävät alkoivat yllyttää miestä tempun tekemiseen.

Dave lopulta suostui kavereidensa yllyttämiseen ja kaivoi korttipakkansa esille. Yksi kavereista kuvasi miehen tempun videolle. Mies sekoitti korttipakan ja pyysi biljardipöydän ympärille kerääntyneitä katsojia auttamaan häntä siinä. Kun pakka oli sekaisin, aloitit mies temppunsa.

Duggan alkoi kertoa tarinaa, johon sisältyi korttipakan kortit. Aina, kun hän mainitsi numeron tai kortin tarinassaan, hän veti pakasta kortin ympäri. Yllättäen mies osui oikeaan jokaisen kortin kohdalla ja hän onnistui kertomaan tarinansa virheettömästi. Taikuri oli käyttänyt koko korttipakan temppuunsa. Katsojat olivat silminnähden äimistyneitä miehen uskomattomasta tempusta.