Isä kuvasi taaperoa pihamaalla – ajoitus oli täydellinen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kauniin ja lämpimän sään kunniaksi perhe oli päättänyt viettää päiväänsä ulkona. Pienen taaperonsa touhuiluja seurannut isä kaivoi kameransa esille ja kuvasi tyttärensä konttaamista videolle. Sitten tapahtui jotain yllättävää, sillä tytär motivoitui kokeilemaan seisomista.

Ennen kuin isä ehti sanoa mitään oli tytär jo noussut seisomaan. Tilanne sai isän hämilleen, eikä hän kyennyt hillitsemään yllättyneisyyttään. Kotivideolle on tallentunut tyttären reipas tasapainottelu ja isän hämmästynyt kiroilu.

Lapsukainen testasi pariin otteeseen seisoskelemista ja ajoittain näytti jopa siltä, että hän olisi ollut valmis ottamaan ensimmäiset askeleet. Pehmeä nurmikko antoi mukavasti tukea jalalle ja seisominen näytti helpolta. Sen lisäksi, että kotivideolle oli tallentunut lapsen ensimmäinen seisominen, oli videolla myös huvittavan aito reaktio perheenisältä.