Lucy Mecklenburgh esitteli bikinikuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdyssä Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa yrittäjänä perustamalla oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Lisäksi hän erosi miehestään.

Splash
Splash

Parhaillaan Lucy Mecklenburgh on lomailemassa Dubaissa, jossa hänet kuvattiin esittelemässä upeaa vartaloaan uimarannalla. Lucy on viettänyt viime kuukaudet Dubaissa sekä työn että loman merkeissä.

Lucy Mecklenburgh aloitti aktiivisen kuntoilun erottuaan huhtikuussa 2012 silloisesta kihlatustaa Mario Falconesta. Seuraava ihmissuhde Gethin Jonesiin kariutui syksyllä 2013. Lucy on kertonut saavansa ihmisiltä paljon kysymyksiä siitä miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut myös oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash