Räppäri P. Diddy haastaa South Parkin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppärinä ja musiikkituottajana tunnettu P. Diddy oli äskettäin otsikoissa, kun hänet pidätettiin epäiltynä useista pahoinpitelyistä ja terrorismiuhkauksesta. Nyt hän aikoo ryhtyä kilpailemaan maailmankuulun South Park -animaatiosarjan kanssa.

Animaatiosarjan tarkoituksena on nousta yhtä suureen kulttimaineeseen kuin South Park. Deadline-sivuston mukaan sarjan nimeksi on valittu Brightmoor ja se sijoittuu Detroitiin. South Parkin tavoin sarjassa nähdyt hahmot ovat ala-asteikäisiä lapsia.

Sarja pohjautuu detroitilaisten koululaisten arkeen ja siihen liittyviin haasteisiin. P. Diddyn tuottamaa sarjaa esitetään FX-kanavalla. Sarjan luojana ja käsikirjoittajana toimii koomikko Chip Hall, jonka aiempiin töihin on muun muassa animaatiosarja Kukkulan kuningas lukeutunut.

Diddyn tavoitteet ovat kunnianhimoiset, sillä hän haluaa Brightmoorin olevan yhtä suuri kansainvälinen menestys kuin Simpsonit tai Family Guy, South Parkista puhumattakaan.