Helleaalto muutti autot uuneiksi – ikkunalla paistettiin keksejä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain Arizonassa on viime päivinä ollut tuskaisen kuumaa, sillä suuressa osassa osavaltiota lämpömittarit ovat kohonneet jopa 46 celsiusasteeseen. Phoenixin asukkaat olivat huomanneet, että heidän autonsa olivat muuttuneet käytännössä uuneiksi.

Niinpä monet ryhtyivät vitsikkäästi valmistamaan ruokia autoissaan. 12 News -uutiskanava teki myös hauskan keksitestin helleaaltojen helliessä Phoenixia. Toimittajat asettelivat paistinlevyn auringossa olevaan autoon ja seurasivat pellillä olevien keksien paistumista.

Elite Daily -lehden mukaan keksit valmistuivat autossa noin neljässä tunnissa ja olivat täydellisen rapeita syötäviksi. Uutiskanavan huvittava kokeilu osoitti, että helleaalto oli todella muuttanut phoenixiläisten autot uuneiksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat