Krapularuokien kuningas: Uppopaistettu hampurilaiskebab

Ruoka · Annika Kela

53-vuotias brittimies John Clarkson on loihtinut grilliravintolassaan annoksen, jossa yhdistyvät perinteisen krapularuoan elementit. MacDoneriksi ristityssä annoksessa on suuri hampurilainen, joka on päällystetty kebab-lihalla ja rapealla kuorella.

Johnin mukaan idea annokseen tuli siitä, kun hänen poikansa halusivat hakea noutoruokaa iltapalaksi. Toinen pojista halusi kebabia ja toinen Big Mac -hampurilaisen. Mies halusi tarjota pojilleen molemmat ja niinpä hän loihiti heille MacDonerit.

Mister Eaters -ravintolassa työskentelevä Clarkson kertoi, että hän aikoo suunnitella vastaavan annoksen ravintolan ruokalistalle. Bic Mac -hampurilaisen hän luonnollisesti korvaa ravintolan omalla hampurilaisella. Daily Mail -lehden mukaan MacDonerissa on noin 2000 kilokaloria. Sen lisäksi annokseen kuuluu lautasellinen rapeita ranskalaisia, lisukesalaattia unohtamatta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat