Krapularuokien kuningas: Uppopaistettu hampurilaiskebab

Ruoka · Annika Kela

53-vuotias brittimies John Clarkson on loihtinut grilliravintolassaan annoksen, jossa yhdistyvät perinteisen krapularuoan elementit. MacDoneriksi ristityssä annoksessa on suuri hampurilainen, joka on päällystetty kebab-lihalla ja rapealla kuorella.

Johnin mukaan idea annokseen tuli siitä, kun hänen poikansa halusivat hakea noutoruokaa iltapalaksi. Toinen pojista halusi kebabia ja toinen Big Mac -hampurilaisen. Mies halusi tarjota pojilleen molemmat ja niinpä hän loihiti heille MacDonerit.

Mister Eaters -ravintolassa työskentelevä Clarkson kertoi, että hän aikoo suunnitella vastaavan annoksen ravintolan ruokalistalle. Bic Mac -hampurilaisen hän luonnollisesti korvaa ravintolan omalla hampurilaisella. Daily Mail -lehden mukaan MacDonerissa on noin 2000 kilokaloria. Sen lisäksi annokseen kuuluu lautasellinen rapeita ranskalaisia, lisukesalaattia unohtamatta.