Kadotitko sinä palapelin palan Tampereella?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen media voima on osoitettu kiistattomasti jo lukemattomia kertoja niin kadonneiden rakkaiden lelujen etsimisessä kuin rikollisten tunnistamisessa. Usein tuloksia tulee nopeasti, ja nyt Facebookissa testataan löytyykö uimarannalta löytyneen palapelin palan omistajaa.

Tamperelaismies löysi valkoisen, ilmeisesti talvista maisemaa esittävän palan Pyynikin uimarannalta Tampereella. Hyväkuntoiselle palalle etsitään nyt sosiaalisessa mediassa omistajaa, sillä kadonneella palalla on melko hyvä mahdollisuus päätyä vielä sen oikealle omistajalle. Se voi olla ainoa kadonnut pala suurestakin palapelistä, joten palan tunnearvo on mahdollisesti suuri.

– Huomio! Nyt testataan sosiaalisen median mahti! Joku varmasti kaipaa tätä palapelin palaa, voi olla vaikka puuttuva osa tuhansien palojen projektista, Mikael Wänskä toteaa viestissään.

– Tuntomerkit: valkoinen (olisiko osa talvista maisemaa), reunapala (ne on tärkeitä!), löydetty Pyynikin uimarannalta Tampereella (kuka kokoaa palapeliä hiekkarannalla?).

Huomio! Nyt testataan sosiaalisen median mahti! Joku varmasti kaipaa tätä palapelin palaa, voi olla vaikka puuttuva osa…

Posted by Mikael Wänskä on 3. heinäkuuta 2015

Katso kuvat tästä.