Suosikkinäyttelijä Josh Hartnett saa perheenlisäystä – esikoinen tulossa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Josh Hartnett on saamassa perheenlisäystä tyttöystävänsä Tamsin Egertonin kanssa. Kaunottaren raskaus tuli monelle yllätyksenä, sillä pari on onnistunut pitämään raskauden ensimmäiset kuukaudet salassa.

Page Six -lehden mukaan pari virallisti vasta äskettäin tiedon, jonka mukaan he odottavat esikoistaan. Tamsin ja Josh tapasivat vuonna 2011 The Lovers -elokuvan kuvauksissa ja muutaman kuukauden tapailun jälkeen pari alkoi seurustella.

Daily Mail -lehden mukaan Josh tapaili näyttelijätär Amanda Seyfriediä tutustuessaan Tamsiniin. Hartnett ihastui Egertoniin ja suhde Amandaan sai jäädä. Joshista tulee varmasti hyvä isä pienokaiselle, sillä lähipiirin mukaan mies on ryhtynyt tekemään suuria muutoksia elämässään lapsen tuloa silmällä pitäen. Hän aikoo vaihtaa autonsa turvallisemmaksi ja pari etsii nyt uutta kotia lapsiyställisestä naapurustosta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat