Perheen kotitalo paloi – kissanpentu paljastui syylliseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuusihenkisen perheen kotitalo on kärsinyt mittavia vahinkoja tulipalossa, Stockportissa, Britanniassa. Perhe oli yöllä herännyt savun hajuun ja sitten palohälyttimet olivat alkaneet soida. Kaikki perheenjäsenet selvisivät ulos talosta mukaan lukien lemmikit.

Perheenjäsenille selvisi pian, että tulipalon oli aiheuttanut heidän kissanpentunsa. Utelias viirusilmä oli kaatanut makuuhuoneessa olleen kynttilän ja tuli oli levinnyt huoneistossa. Daily Mail -lehden mukaan perhe oli hankkinut kissan kaksi päivää ennen tulipaloa.

Rogersin perhe ei ole voinut uskoa huonoa tuuriaan. Monet nimittäin vitsailivat, että musta kissa tuottaa huonoa onnea. Vaikka mustaturkkinen Jesse-kissa olikin tulipalon takana, eivät perheenjäsenet kanna sille kaunaa. Tapaturma oli vain traaginen vahinko. Kynttilöitä ei kannata jättää vartioimatta, etenkään silloin, jos taloon on hankittu uteliaita viirusilmiä.