Demoni ahdisteli vaimoa – mies palkkasi aavekuiskaajan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vaimoonsa kohdistuneesta ahdistelusta huolestunut brittimies Keiron Fry on palkannut paranormaaleja ilmiöitä tutkivan aavekuiskaajan. Tracey Fryn ahdistelija on nimittäin pahantahtoinen demoni. Joka yö, kun Keiron nukahtaa, alkaa demoni ahdistella hänen vaimoaan.

Pariskunnan mukaan demoni on väkivaltainen ja heillä on todisteita siitä, että demoni on käynyt Traceyn kimppuun öisin. Aamuisin naisen vartaloon on nimittäin ilmestynyt mustelmia, joita ei ole aiemmin ollut. Keiron onnistui myös ottamaan valokuvan demonista.

Pariskunnan pojan huoneesta otettu kuva paljastaa, että ikkunan vieressä istuu pieni demoni. Paranormaalit ilmiöt ovat saaneet perheenjäsenet kauhun valtaan. Onneksi ongelmaan löytyi ratkaisu, sillä aavekuiskaaja onnistui poistamaan demonit asunnosta. Mies maksoi aavekuiskaajalle 100 puntaa siitä, että hän häätäisi demonit heidän kodistaan. Sen jälkeen perhe on saanut viettää yönsä rauhassa, ainakin toistaiseksi.