StaraTV: Jysäri-festivaaleilla ysäritähtien hittiparaati

Festarit StaraTV · Stara.fi

Himoksella viikonloppuna juhlittu Jysäri-festivaali houkutteli paikalle yhteensä 15.000 juhlijaa, joten eurodance-musiikille omistettu tapahtuma rikkoi aikaisemmat yleisöennätyksensä.

– Jysäri on yksi Himos Parkin värikkäimmistä tapahtumista niin ohjelmiston kuin yleisönkin puolesta. Festivaalivieraat yllättivät jälleen panostamalla niin pukeutumiseen kuin muuhunkin juhlarekvisiittaan, promoottori Timo Isomäki kertoi.

– Oli hienoa saada ohjelmistoon kansainvälisiä artisteja kultaiselta ysäriltä, jotka liikuttavat yleisöä yhä samalla tavoin kuin parikymmentä vuotta sitten!

Lavalla nähtiin 90-luvun nimekkäimpiä tähtiä, kuten Dr.Alban, 2 Unlimited, Alphaville ja DJ Sash! Festivaalin päätöspäivänä kansaa villitsevät vielä muun muassa Ace of Basesta tuttu Jenny Berggren, Pandora, Alexia, Leila K & Rob N’ Raz, DJ Bobo sekä Parasta ennen -ohjelmasta tuttu ysärin ylipappi DJ Matti Airaksinen.

Jysäri on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Viime vuonna noin 13.000 kävijää vietti viikonloppua ysäritunnelmissa. Tapahtuma-alueena toimivaa Himos Parkia on kehitetty vuosi vuodelta ja tänä vuonna käytössä oli Jysärin historian laajin ja palveluiltaan kattavin festivaalikeidas ravintolapalveluineen ja vesivessoineen.