Mies yritti tehdä vaikutuksen tyttöön nyrkkeilypelissä – pieleen meni!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huvipuistojen pelihalleissa voi törmätä nyrkkeilypeliin, joka mittaa lyöjän iskun voimaa ja nopeutta. Youtube-käyttäjä Serban Raresin videolla humalainen mies yrittää piekseä pelin nyrkkeilysäkkiä lyönnin sijaan potkulla. Kuten arvata ehkä saattaa, yritys meni pahasti pieleen.

Videolla joukko viihteelle lähteneitä amerikkalaisia on kokoontunut pelihalliin nyrkkeilypelin ympärille. Joukossa oleva nuori neito esittelee näyttäviä taitojaan potkaisemalla pelin nyrkkeilysäkkiä. Yksi miehistä päättää tehdä vaikutuksen tyttöön yrittämällä samaa, mutta epäonnistuu pahimman kerran.

Sen sijaan että mies osuisi potkullaan säkkiin, hän kaatuukin kivuliaan näköisesti maahan. Nolouden maksimoimiseksi tilanne esitetään videolla tietenkin vielä uudelleen hidastetun kuvan voimin.