Tarjoilija kaivoi ensin jalkoväliään – antoi sitten take away -ruoat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Asiakaspalvelutyössä hymyileminen ja kohteliaisuus ovat todella tärkeitä asioita. Ruokaa tarjoillessa myös hygienisyyteen ja puhtaalta näyttämiseen tulee kiinnittää huomiota.

Tarjoilijoiden olisi hyvä näyttää siisteiltä, tuoksua neutraaleilta ja olla koskettelematta hiuksiaan tai rapsuttelematta ihoaan asiakkaiden aikana. Reddit-sivustolla leviää kuva, jonka Pizza Hut -ravintolan autoluukulla ollut asiakas oli ottanut miespuolisesta asiakaspalvelijasta.

View post on imgur.com

Kuvassa työntekijä pitää toista kättään haaroissa housujensa sisäpuolella, mikä sai autoluukulla olevan perheen todella vaivaantuneiksi.

Reddit-käyttäjä kertoi Metro-lehden mukaan tilanneensa Pizza Hut -ravintolasta ruokaa samana päivänä mukaan ennen kun näki ystävänsä julkaiseman kuvan. Kuva oli otettu juuri samasta ravintolasta, joka sai pelkän kuvan perusteella jo ystävänkin voimaan pahoin.