Läheltä piti: Tytöt pelastautuivat tulipalosta viime sekunneilla!

Ohhoh! · Annika Kela

Rivitaloasunnossa syttynyt tulipalo oli alkanut uhkaavasti levitä Atlantan Georgiassa. Osa asukkaista ehti poistua asunnoistaan savun vallatessa huoneistot, mutta yhteen huoneistoon jäi kaksi teini-ikäistä tyttöä loukkuun.

Tytöt rikkoivat toisessa kerroksessa olevan ikkunan ja huusivat apua. Tulipaloa paenneet naapurit riensivät ikkunan alle ja käskivät tyttöjä hyppäämään alas. Kauhistuttavaa tilannetta seurannut sivullinen on kuvannut pelastautumistilanteen videolle.

Pelastuslaitos ei ollut ehtinyt paikalle ja tytöillä oli vain yksi vaihtoehto pelastautumiseen. He uskaltautuivat hyppäämään ikkunasta viime sekunneilla. Alla olevat miehet kaappasivat tytöt syliinsä.

Daily Mail -lehden mukaan tyttöjen kohtalo olisi ollut sinetöity, elleivät he olisi hypänneet sillä hetkellä alas. Tulipalo tuhosi rivitalon ja 29 ihmistä menettivät kotinsa. Oli kuitenkin onni onnettomuudessa, ettei palo vaatinut kuolonuhreja.