Uimareiden piina: Haukat varastavat alushousuja rannalta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Angusin rannalla päivystäneet isohaarahaukat ovat saattaneet monet uimareista kiusalliseen tilanteeseen. Uimarannalle jätetyt alushousut ja sukat on nimittäin varastettu uintireissun aikana. Lintubongareiden mukaan isohaarahaukat ovat syypäitä vaatteiden katoamiseen.

Rannan tuntumaan pesineiden isohaarahaukkojen pesistä on nimittäin löytynyt sukkia, boksereita ja pikkuhousuja. Linnut ovat tehneet poikasilleen pehmeän pesän vaatekappaleista.

Metro-lehden mukaan Angusin ranta on tunnettu siitä, että ihmiset käyvät siellä naku-uinnilla. Suojaisa ranta soveltuu hyvin alastomana pulahtamiseen. Alusvaatteita kärkkyvät isohaarahaukat ovat nähneet tilaisuutensa koittaneen sillä välin, kun ihmiset ovat pulahtaneet veteen. Monet uimareista ovatkin joutuneet lähtemään rannalta kotiin ilman alushousuja.