Kuollut seepra kosti leopardille – virtsasi päälle tuonpuoleisesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuollut seepra sai kunnon naurut tuonpuoleisessa kun sen virtsarakko räjähti sopivasti nälkäisen leopardin päälle. Eräs opas onnistui sattumalta saamaan ainutlaatuisen tilanteen ikuistettua puhelimensa kameralla viikko sitten Etelä-Afrikassa.

Metro-lehden mukaan Djuma Private Game Reserve -opas Taxon Nkuna sai erikoisen tilanteen kuvattua kännykällään. Nkuna näki kuolleen seepran makaavan maassa kyljellään ja leopardin lähestymässä sitä, jolloin hän päätti ottaa puhelimensa kameran esille.

Leopardi oli aikeissa haukata maassa makaavasta seeprasta kunnon palasta kunnes seepra yllättäin suihkutti paineella leopardin päälle verensekaista virtsaa. Leopardi oli lähtenyt nopeasti juoksujalkaa pakoon, mutta palannut rohkeasti takaisin viimeistelemään ateriansa pienen järkytyksen jälkeen.