Tästä setänä olemisessa on kyse

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Sedät ja tädit saavat yleensä nauttia sisarustensa lapsista ottaen kaikki hauskat ja mukavat hetket arjesta ja juhlasta. Toruminen ja lapsen huonon käytöksen ojentaminen jätetään vanhempien huoleksi. Eräs setä on kiteyttänyt setänä olemisen hauskuuden mainiosti alle minuutin mittaisella videollaan.

YouTube-videolla eräs setä näyttää, mistä setänä olemisessa on oikein kyse. Hän kertoo videon kuvauksessa jääneensä muutamaksi minuutiksi lapsen kanssa yksin, jolloin hän keksi heti uuden ja hauskan leikin. Hän nosti lapsen viltin avulla ilmaan ja kiidätti ympäri huonetta kuin lapsi osaisi lentää.

Lapsi katsoo itseään videota kuvaavalta tietokoneen näytöltä ja näyttää olevan ihmeissään siitä, että hän on ilmassa. Poika liitää ilmojen halki kuin Teräsmies ja heiluttelee käsiään ilmassa. Dramaattinen teemamusiikki kruunaa videon ja sedän pisteet nousevat katsojan silmissä kohisten ylös.