Venäjällä maailman vaarallisin leikkikenttä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikuiset intoutuvat välillä leikkipuistoihin hassuttelemaan joko lasten kanssa tai ilman. Aikuisten pelleillessä lapsille tarkoitetuissa telineissä ei vahingoilta monestikaan voida välttyä. Eräät miehet kävivät testaamassa lasten leikkipuiston telineet ja ne osoittautuivat melko vaarallisiksi.

YouTube-videolla kaksi venäläistä miestä käy lasten leikkikentällä. Toinen miehistä kuvaa kun toinen testaa erilaisia laitteita vaihtelevalla menestyksellä. Laitteet näyttävät todella vaarallisilta ja tapaturma-alttiilta varsinkin miehen kavutessa niihin.

Lasten leikkikentällä on värikkäitä metallista tehtyjä laitteita ja telineitä, jotka välillä muistuttavat jopa jonkin sortin kidutuslaitteilta leikkitelineiden sijaan. Mies menee metalliseen tuoliin istumaan, joka kääntyy heti ylösalaisin.

Sen jälkeen mies kokeilee kehää, jonka sisälle mennään x-asentoon seisomaan. Kehä alkaa heti pyörimään, minkä jälkeen mies pysäyttää liikkeen. Tällaisia leikkikenttiä ei tulla luultavasti koskaan näkemään Suomessa.