Suomalaisen HIV-halaajan videosta jättihitti maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saivat äskettäin ihastella kesäkuun lopussa YouTubessa julkaistua videota, jossa HIV-posiviitinen Janne Antin halusi osoittaa millaista on elää HIV-potilaan leiman kanssa. Hän päätti mennä Helsingissä Espalle ja pyytää ihmisiä halaamaan häntä. Tulos kuvattiin videolle.

Yleisradion Kioskin julkaisemalla videolla Janne halusi hälventää HIV:hen liittyviä ennakkoluuloja ja lisätä tietoisuutta siitä, millaista HIV:n kanssa on elää. Video saavutti Suomessa suuren suosion, mutta nyt se on lähtenyt leviämään myös maailmalla.

Yksi maailman suurimmista mediayhtiöistä, Britannian yleisradioyhtiö BBC, on nimittäin uutisoinut siitä näkyvästi verkkosivuillaan. Tällä hetkellä videolla on jo yksin YouTubessa lähes viisi miljoonaa katselukertaa.