Opettaja harrasti seksiä oppilaidensa kanssa – tuomittiin 22 vuodeksi vankilaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annika Kela

Opettaja harrasti seksiä oppilaidensa kanssa – tuomittiin 22 vuodeksi vankilaan

Teini-ikäisten oppilaidensa kanssa seksiä harrastanut opettaja on tuomittu 22 vuodesi vankilaan Floridassa. Naisopettajalla oli ollut seksisuhde useiden teinipoikien kanssa. 30-vuotias Jennifer Fichter on myöntänyt syyllisyytensä alaikäisiin sekaantumiseen.

Metro-lehden mukaan opettajan uhrit olivat 17-vuotiaita teinipoikia. Opettajalla ei ollut oppilaiden kanssa pelkästään seksisuhteita, vaan Jennifer tunnusti rakastuneensa yhteen oppilaistaan. Fichter oli myös tullut raskaaksi teinipojalle.

Jennifer kertoi katuvansa tekojaan ja jos hän voisi palata ajassa taaksepäin ja perua kaiken, hän tekisi niin. Opettaja oli syyllistynyt rikoksiinsa vuosien 2011 ja 2014 välisenä aikana. Tuomari suhtautui asiaan vakavasti ja hän langetti alaikäisiin sekaantumisesta Fichterille tuntuvan tuomion. Seksirikolliseksi tuomittu Jennifer Fichter joutuu rikoksistaan 22 vuodeksi vankilaan.