Supertähtien ökyilylle päätös – ranta avattiin yleisölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa sijaitsee Malibun alue, jossa lukemattomat supertähdet asuvat varsinkin kesäisin. Malibun rannalla ikuistetaan päivittäin julkkistähtiä, mutta taviksilla ei ole ollut asiaa alueen arvokkaimmalle rannalle. Nyt tilanne on kuitenkin yllättäen muuttunut.

Alunperin Malibun arvotalojen edustalla sijaitseva ranta, Carbon Beach eli Billionaires Beach, oli kaikille avoin. Sitten rannan asukkaat sulkivat kuitenkin pääsyn rannalle, josta tuli siten käytännössä miljonäärien oma ranta. Toiminta on aiheuttanut kovasti kiistelyä, joka on kuitenkin nyt päättynyt julkkisten tappioksi.

Vuosikymmenien kiistelyn jälkeen vanhoista kaavapapereista on löytynyt vahvistus sille, että ranta on määritelty nimenomaan kaikille avoimeksi. Näin ollen kaupunki on nyt viimein rakentanut ja avannut rannalle pääsyn, jota julkkikset eivät voi enää sulkea. Jatkossa julkkikset eivät siten saa enää nauttia luvattomasta yksityisrannastaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash