Vanki sai kuusipäiväisen erektion – sai valtiolta jättikorvaukset!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Newyorkilainen tuomioistuin on määrännyt manhattanilaisen pidätyskeskuksen maksamaan vangille 750.000 dollarin suuruisen korvauksen kuusipäiväisen erektion aiheuttamasta kärsimyksestä. Oikeus katsoi, että Rodney Cottonin hoitoa oli laiminlyöty pidätyskeskuksen eristysosastolla.

50-vuotias Cotton oli saanut eristysosastolla masennuslääkkeitä. Lääkkeiden sivuvaikutus aiheutti miehelle erektion. New York Daily News -lehden mukaan kuusi päivää kestänyt erektio aiheutti Rodneyn penikselle pysyviä vaurioita ja mies tulee koko loppuelämänsä kärsimään peniksen toiminnallisista häiriöistä.

Vanki haastoi Manhattanin pidätyskeskuksen oikeuteen ja vaati 10 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia. Mies joutui tuskastelemaan erektionsa kanssa kuusi päivää ilman, että hoitajat tai lääkärit puuttuivat kiusalliseen tilanteeseen.

Miehen mukaan häntä nöyryytettiin ja pilkattiin eristysosastolla. Vaikka Rodney Cotton voittikin oikeudessa vankilalaitosta vastaan, ei hän saanut vaatimaansa vahingonkorvaussummaa. Mies joutui lopulta tyytymään 750.000 dollarin korvaukseen.