Ego vailla vertaa! Vuohi haastoi lehmän pukkitappeluun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intialaisen kaupungin keskustassa on sattunut erikoinen välienselvittely. Pieni vuohi oli haastanut suuren lehmän pukkitappeluun keskellä katua. Tilanteen nähnyt ohikulkija kuvasi eläinten kahakan videolle.

Huvittava tallenne osoittaa, että pienellä vuohella oli harvinaisen suuri ego. Se oli haastanut pukkitappeluun eläimen, joka oli sitä vähintään kymmenen kertaa suurempi. Todennäköisesti vuohen itsesuojeluvaisto oli myös pettänyt, sillä se ei luovuttanut, vaikka lehmä onnistui kaatamaan sen useita kertoja.

Pienen vuohen sinnikkyys palkittiin, sillä lopulta lehmä luovutti. Sivusta seuranneita katsojia nauratti odottamaton lopputulos. Pukkitappelun voittajaksi oli vastoin odotuksia selviytynyt pieni vuohi.