Weekend Festival loppuunmyyty ennakkoon

Festarit · Stara.fi

Suomen suurimpiin musiikkitapahtumiin lukeutuvan Weekend Festivalin liput on myyty loppuun. Näin ollen tapahtuman porteilla ei ole lippuja saatavilla. Helsingin Kalasatamassa 7. – 8. elokuuta järjestettävään festivaaliin on tulossa yhteensä runsaat 60.000 katsojaa.

– Suomen Weekend Festival myytiin loppuun nyt Kyläsaaressa jo kolmannen kerran peräkkäin ennen tapahtuman alkua. Tällä kertaa ennätysvauhdilla, kertoo promoottori Hardi Loog.

Myös Virossa Pärnussa samaan aikaan järjestettävä Weekend Festival Baltic on menestynyt mittavasti. Tähänkin festivaaliin on myyty ennakkoon jo yli 60.000 lippua. Weekend Festival Baltic onkin eittämättä suurin suomalaisten koskaan ulkomailla järjestämä musiikkitapahtuma.

– Weekend Festival Baltic järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, joten emme tienneet mitä odottaa. Nyt näyttää siltä, että tämäkin tapahtuma tullaan myymään loppuun lähipäivien aikana.

Tänä vuonna Weekend Festival on julkistanut ennätysmäärän huippuartisteja, joihin lukeutuvat David Guetta, Avicii, Hardwell, Armin van Buuren, Martin Garrix, Showtek, Rudimental sekä kymmenet muut kotimaiset ja ulkomaiset huippuartistit. Suuri joukko Helsingissä nähtävistä artisteista esiintyy myös Weekend Festival Balticissa

Helsingissä Weekend Festivalin jatkobileisiin on vielä saatavilla lippuja. Festarijatkoja järjestetään Helsingissä The Circus, Capital, The Tiger ja Uggla -yökerhoissa ja niissä nähdään myös Weekend Festivalilla esiintyviä DJ-nimiä.