Mitkä muodot! Australiaan Beyoncen muotoinen pilvenpiirtäjä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Destiny’s Child -tyttöbändin riveistä soolouralla noussut Beyonce kuuluu tämän hetken kuuluisimpiin ja rakastetuimpiin poptähtiin. Texasin Houstonista kotoisin oleva laulaja on nyt toiminut inspiraationa suunnitteilla olevalle pilvenpiirtäjälle.

Australian Melbournen kaupunki on antanut lupamenettelyn 68-kerroksiselle ”kurvikkaalle” pilvenpiirtäjälle. Premiere Tower -nimisen rakennuksen muotojen inspiraationa toimi Elenberg Fraser -arkkitehtitoimiston mukaan poptähti Beyonce, erityisesti hänen Ghost-musiikkivideonsa.

Beyoncen Ghost-musiikkivideolla tähti nähdään tanssimassa mustaan hameeseen verhoutuneena, ja juuri tämä näky toimi pilvenpiirtäjän erikoisen muodon esikuvana. Premiere Towerin sisältä tulee löytymään hotellihuoneita, kauppoja ja asuntoja.