Raju onnettomuus videolle – auto tönäisi toisen kuorma-auton eteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa liikenne on melko rauhallista ja rajuja törttöilyjä nähdään harvoin. Monissa muissa maissa liikenneonnettomuuksia tapahtuu holtittomien ajotyylien vuoksi paljon, minkä vuoksi monet kuskit ovat ottaneet käyttöönsä kojelautakameran tallentaakseen tilanteet videolle.

Eräs kuski sai taltioitua autonsa kameraan liikenneonnettomuuden, jossa olisi voinut käydä todella pahasti. Onnettomuus tapahtui 5. heinäkuuta Venäjällä Moskovan lähellä sijaitsevalla valtatiellä, kun yksi kuski tönäisi autollaan toisen auton suoraan vastaantulevan kuorma-auton alle.

Tilanteen tallentaneelta videolta näkyy, miten keskellä ajava auto työntää edellä ajavaa vasemmalta puolelta niin, että auton ajorata kääntyy suoraan kuorma-auton eteen. Kuorma-auton alle ohjattu sekä tönäisevä auto kärsivät kummatkin pahoja vaurioita, mutta kuskit nousevat autoistaan vahingoittumattomina.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.