Jennifer Lopezin latinopeppu kääntää katseet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Jennifer Lopez jäi paparazzien haaviin matkallaan kuntosalille Southamptonissa, New Yorkissa. Kaunottaresta räpsittyjen kuvien perusteella Lopezin tyyli ei petä edes urheillessa. Tähtönen oli pukenut ylleen säväyttävät treenihousut, jotka imartelivat Jenniferin muotoja.

Tiukat leopardikuvioiset treenihousut sopivat kaukokaiselle kuin nenä päähän. Timmikuntoinen laulajatar antoi kaikille muistutuksen siitä, miksi hänen takapuolensa on kuuluisa. Latinottaren kurvikas vartalo on kadehtittavan kovassa kunnossa. Jennifer ahkeroi sen eteen, että hän pysyisi hyvässä kunnossa ja se myös näkyy.

Daily Mail -lehden mukaan Lopez oli saanut treeniseurakseen ex-poikaystävänsä Casper Smartin. Parin seurustelusta on huhuttu pitkään, mutta ainakaan toistaiseksi kumpikaan ei ole myöntänyt olevansa suhteessa.

Splash
Splash
Splash
Splash