Käsien puute ei tätä lentäjää haittaa – ohjaa jaloillaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Raajojen tai niiden toimintakyvyn menettäminen ei aina tarkoita rajoittunutta elämää. Arizonan Tucsonissa asuva Jessica Cox syntyi ilman käsiä, mutta se ei ole estänyt häntä ryhtymästä lentäjäksi ja ansaitsemasta kahta mustaa vyötä taekwondossa.

Jessica Coxista tuli viisi vuotta sitten ensimmäinen nainen, joka lentää lentokonetta jaloillaan. Naisella on lupa lentää kevytlentokonetta 3.000 metrin korkeudessa. Jessica toimii nykyään myös motivoivana puhujana.

Jessican mukaan on olemassa yksi asia, jota hän ei pysty tekemään ilman muiden apua, ja se on hänen hiustensa laittaminen. Nainen kuitenkin saa tässä asiassa apua hänen aviomieheltään. Jessica Coxin elämäntarinaan päästään tutustumaan Barcroft TV:n videolla.