CD-levyistä vaarallinen ase – näinkin voi levyhyllyn tyhjentää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokaisella on kotonaan varmasti läjäpäin cd-levyjä, joilla ei ole mitään käyttöä. Poltetuilla CR-R -levyillä on harvoissa tapauksissa edes tunnearvoa, joten suurin osa niistä päätyy siivouksien yhteydessä suoraan roskiksiin.

Käsistään näppärä Youtube-käyttäjä JZSlenker on keksinyt uuden käyttötarkoituksen vanhoille levyille. Hän on rakentanut laitteen, joka ampuu CD-levyjä tyylikkäästi sarjanopeudella. Kojeelle on vaikea keksiä kovinkaan montaa järkevää käyttötarkoitusta, mutta ainakin sen käyttö näyttää Youtube-videon perusteella hauskalta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat