Sydäntäriipaiseva näky: Koditon pikkupoika teki läksyjään kadulla

Ohhoh! · Annika Kela

Nuori lääketieteenopiskelija Joyce Torrefranca oli huomannut kadulla sydäntäsärkevän näyn Mandauessa, Filippiineillä. Illan hämärtäessä yhdeksänvuotias poika oli hakeutunut McDonalds-pikaruokaravintolan eteen, saadakseen valoa läksyjensä tekemiseen.

Daily Mail -lehden mukaan Torrefranca oli lähestynyt poikaa ja kysynyt häneltä, mitä hän puuhasi. Poika oli kertonut tekevänsä läksyjään. Kurjissa oloissa elävä poika kertoi olevansa koditon. Yöt hän nukkui äitinsä ja veljensä kanssa seinättömässä katoksessa.

Vaikeista lähtökohdista huolimatta nuori poika tiesi, että käymällä koulunsa hänellä voisi olla mahdollisuuksia päästä pois kurjuudesta. Niinpä iltaisin hän hakeutui ravintolan eteen tekemään läksyjään, sillä se oli ainoa paikka, jossa oli tarpeeksi valoa.

Joyce Torrefranca kertoi pojan tarinan Facebookissa ja se on vedonnut ihmisiin ympäri maailmaa. Monet ovat halunneet selvittää, kuinka he voisivat auttaa pientä poikaa. Reipas koululainen on teollaan inspiroinut tuhansia ihmisiä. Kuva on aiheuttanut voimakkaan reaktion netissä ja se on tehnyt ihmisiin suuren vaikutuksen.