Kännykästä loppui akku – nainen sekosi metrossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hong Kongissa metrolla matkustaneet olivat kiinnittäneet huomiota rauhattomasti käyttäytyvään naiseen. Eräs matkustajista piti neitokaisen käyttäytymistä niin erikoisena, että hän käynnisti puhelimensa kameran.

Ei mennyt aikaakaan, kun metrovaunun täytti kovaääninen kiljuminen ja itkeminen. Naismatkustaja huusi hätääntyneenä puhelimelleen. Laitteesta oli loppunut akku ja se oli sammunut kesken metromatkan. Nainen käyttäytyi kuin se olisi ollut maailmanloppu.

Itku-,huuto ja potkuraivokohtauksen jälkeen nainen rauhoittui. Toivottavasti nainen sai elvytettyä puhelimensa kotona laturin avulla. Jotta nainen välttyisi jatkossa samanlaiselta kohtalolta, olisi hänen syytä hankkia kannettava varavirtalähde puhelimelleen.