Rahaton muusikko teki albumin Apple Storessa

Digi · Annukka Heikkilä

Prince Harvey -niminen rap-artisti halusi tehdä musiikkia, mutta ei omistanut tietokonetta. Hän päätti ottaa kaiken hyödyn irti musiikintekolaitteista, joihin hän pääsi käsiksi ilman niiden omistamista.

Neuvokas muusikko teki kokonaisen albumin Apple-kauppojen esilläolevia laitteita käyttämällä. 25-vuotias räppäri on todistanut kaikille, että tahdonvoimalla pääsee todella pitkälle eikä mikään syy voi oikeasti estää toteuttamasta omia unelmiaan. Harveylla ei ollut rahaa, eikä välineitä musiikin tekemistä varten, joten hän päätti käyttää Applen liikkeitä hyödykseen.

Harvey ystävystyi Apple-liikkeiden työntekijöiden kanssa ja myyjät suostuivat taipumaan liikkeen säännöissä antaen Harveyn työskennellä myymälässä Applen tuotteita käyttäen. Harveyn piti keksiä erilaisia keinoja päästäkseen liikkeisiin huomaamatta, sillä vartijat olivat alkaneet kiinnittämään mieheen huomiota.

Neljän kuukauden ajan Harvey heräsi yhdeksältä aamulla, meni Applen liikkeeseen työstämään albumiaan ja sai sen viimein valmiiksi. Prince Harveyn ensimmäisen albumin nimeksi tuli PHATASS, joka tulee The Daily Beast -lehden mukaan sanoista Prince Harvey At The Apple Store: SoHo.

Makeup done by Nicky Ottav, hair by Rain Love for new music video w Julie Malice. Photo by Matthew Narvin

Posted by Prince Harvey on Monday, March 9, 2015