Viimeinkin! Aikuisten pallomeri avattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ostoskeskusten ja pikaruokaloiden leikkipaikoista löytyvät pallomeret on suunnattu pääsääntöisesti lapsia varten. Mikäli pallomereen hyppääminen kiehtoo kuitenkin vielä aikuisiällään, kannattaa suunnakseen ottaa Yhdysvaltojen Washingtonissa sijaitseva National Building -museo.

Museoon avattiin 4. heinäkuuta miljoonasta muovisista palloista koostuva The Beach -ranta. Vierailijat voivat sukeltaa pallojen sekaan tai vain nauttia tunnelmasta aurinkotuoleilla. Keskiviikkoisin pallomeri on auki yömyöhään aikuisten ”uimavuoron” merkeissä.

Museo toteuteutti The Beachin yhteistyössä Snarkitechture-nimisen design-studion kanssa. Pallomeressä vierailevien ei tarvitse pelätä pöpöjä, sillä paloissa on antibakteerinen pinnoite. Museolla on myös pallojen putsaamiseen tarkoitettu kone.