Apple Watch poltti ranteeseen palovamman

Digi · Annukka Heikkilä

Apple Watch -älykello on löytänyt tiensä jo monen Apple-tuotteille uskollisen käyttäjän ranteeseen. Älykellossa on monia käyttäjälle tarpeellisia ominaisuuksia, mutta yksi epämiellyttävä ominaisuus on nostanut itsensä pintaan.

Samalla tavalla kuin monet muut teknologiatuotteet, Apple Watch kuumenee ja on aiheuttanut ranteessa erilaisia reaktioita.

Apple Watch -älykellojen käyttäjät ovat alkaneet jakaa käyttäjäkokemuksiaan havainnollistavien kuvien kera sosiaalisissa medioissa. Vaikka älykellon hyviinvointiominaisuudet voivatkin tehokkaasti laskea rasvanpalamista, kello itse näyttää aiheuttavan ihon palamista. Älykellon käyttäjät ovat saaneet kutiavaa ihottumaa käteensä, kokeneet polttavaa tunnetta ranteessaan ja saaneet jopa pieniä palovammoja kellosta.

Apple ei ole Daily Mail -lehden mukaan vielä toistaiseksi kommentoinut käyttäjien julkaisemia kuvia. Apple on varoittanut etukäteen käyttäjiä, jotka saattavat olla joillekin kellojen materiaaleille, kuten nikkelille, allergisia. Nikkeliallergia voi aiheuttaa kutinaa ja punoitusta, mutta kuumottavat palovammat ovat luultavasti muista syistä peräisin.

Apple Watch. Why you burn me??

Kuva, jonka Paul Fabretti (@paulfabretti) julkaisi