Kiinassa esiteltiin tulevaisuuden autotalli – toimisi Suomessakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa omakotitalojen tonteilla on usein runsaasti pinta-alaa, mutta autotalli kuitenkin jostain syystä puuttuu. Auto olisi kuitenkin hyvä saada suojaan lumi- ja vesisateelta, joten monia pihoja ”koristavat” esimerkiksi rumat vihreät pressuteltat.

Nyt Kiinassa on esitelty tuote, joka voisi toimia myös Suomessa. Kyseessä on eräänlainen kokoon vetäytyvä pressuteltta, joka ei tosin vielä juurikaan tilaa silloin, kun auto ei ole paikalla. Auton saapuessa se peruutetaan teltan sisään, minkä jälkeen teltta siirtyy automaattisesti auton ympärille ja lopulta peittää auton suojiinsa.

Who needs a garage when you've got something like this.#VideofromChina

Posted by Trending in China on 11. heinäkuuta 2015

Katso video tästä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.