Luhu-kissasta nettitähti – näyttää aina surulliselta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisssa mediassa on nähty lukuisia esimerkkejä erikoisen ulkonäkönsä ansiosta kansainvälisen julkkistatuksen saavuttaneista kissoista. Nyt Grumpy Cat ja kumppanit ovat saaneet haastajan jatkuvasti surullisen näköisestä kissasta.

Luhu kärsi pentuna silmätulehduksesta, minkä seurauksena kissa näyttää nykyään aina surumieliseltä. Lemmikin omistaja Maggie Liu kertoo ABC News -sivustolle Luhun olevan kuitenkin erittäin ystävällinen ja ihmisläheinen eläin.

Vuonna 2012 syntynyt kissa asuu Pekingissä Liun ja kahden muun kissan kanssa. Luhu on silmiinpistävän ulkonäkönsä ansiosta kerännyt runsain määrin faneja sosiaalisessa mediassa. Surumielisen näköisellä kissalla onkin Instagramissa jo yli 80 tuhatta seuraajaa.

Kuva, jonka Maggie Liu (@lanlan731) julkaisi

#cat #cute #catofinstagram #ilovecat #mycat #mybaby #pet #angel #adorable #lovely #fat #face #funny #luhu

Kuva, jonka Maggie Liu (@lanlan731) julkaisi

#cat #cute #catofinstagram #ilovecat #mycat #mybaby #pet #angel #adorable #lovely #fat #face #funny #luhu

Kuva, jonka Maggie Liu (@lanlan731) julkaisi

#cat #cute #catofinstagram #ilovecat #mycat #mybaby #pet #angel #adorable #lovely #fat #face #funny #luhu

Kuva, jonka Maggie Liu (@lanlan731) julkaisi