Mini Me -näyttelijä kaatokännissä – putosi lopulta pöydältä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijänä ja realitytähtenä tunnettu Verne Troyer on toikkaroinut humalassa miamilaisessa yökerhossa. Austin Powers elokuvien Mini Me oli ottanut muutaman drinkin liikaa ja epäonnekseen kaatui kesken tanssimisen.

TMZ-viihdesivuston mukaan mies oli noussut DJ:n pöydän päälle tanssimaan yleisön hurratessa hänelle. Sitten Verne menetti tasapainonsa ja kaatui pää edellä kaiuttimeen. Troyerin ystävät auttoivat miehen heti takaisin pöydälle. Kaverit olivat saaneet Mini-men kompastumisesta hyvät naurut.

Vernen ystävä Dave Grutman oli kuvannut tilanteen videolle ja julkaisi sen Instagramissaan. Mies omisti videon Troyerille sanoin:” When the beat drops I’m there for u”. Ei ole ensimmäinen kerta, kun näyttelijä toikkaroi humalassa, sillä miehellä on ollut menneisyydessä vakavia ongelmia alkoholin kanssa.

Troyer on ollut useita kertoja vierotushoidossa ja taannoin hänet myös nähtiin kuuluisuuksien vieroitushoidoista kertovassa realitysarjassa Celebrity Rehab. Toivottavasti Troyerilla ei kuitenkaan tällä kertaa lähtenyt juhliminen yhtä pahasti lapasesta.

It's going to be one of those nights @livmiami @cedricgervais @vernetroyer

Kuva, jonka David Grutman (@davegrutman) julkaisi

When the beat drops I'm there for u.

Video, jonka David Grutman (@davegrutman) julkaisi