Perheenisä pidätettiin: Yritti myydä vauvaansa kauppakeskuksessa

Ohhoh! · Annika Kela

Kauppakeskuksessa asioineet tekivät poliisille ilmoituksen miehestä, joka yritti myydä omaa lastaan Manchesterissa, Britanniassa. Mies oli lähestynyt useita ohikulkijoita tiedustellakseen, olisivatko he halukkaita ostamaan hänen kolmikuukautisen vauvansa.

Monet luulivat miehen vitsailevan, mutta sitten heillekin selvisi, ettei kyseessä ollut pila. Mies vaikutti silminnäkijöiden mukaan epätoivoiselta. Manchesterin poliisi on ottanut asian selvittääkseen ja lopulta valvontakameroihin tallentunut perheenisä löytyi.

Äskettäin Manchesterin poliisi ilmoitti, että perheenisä on pidätetty. Lapsi voi viranomaisten mukaan hyvin. Toistaiseksi ei ole selvinnyt, mikä teon taustalla oli, mutta viranomaiset aikovat tutkia asian perinpohjaisesti. Poliisi ei ole kommentoinut keskeneräistä tutkimustaan tarkemmin. Pääasia kuitenkin on se, että lapsi on saatu turvaan ja hän voi hyvin.